您现在的位置:首页 > 英语 > 职称英语 > 考试试题

2013年英语专业八级考试试题答案(7)

育龙网核心提示:2013年英语专业八级考试试题答案(7):人文知识:There are ten multiple-choice questions in this section. Mark the best answer to each question on ANSWER SHEET TWO。

 

人文知识:
 There are ten multiple-choice questions in this section. Mark the best answer to each question on ANSWER SHEET TWO.
1. The Maori people are natives of
A. Australia. B. Canada. C. Ireland. D. New Zealand.
答案:D
2. The British monarch is the Head of
A. Parliament. B. State. C. Government. D. Cabinet.
答案:B
3. Americans celebrate Independence Day on
A. July 4th. B. October 11th. C. May 31st. D. September 6th.
答案:A
4. Canada is bounded on the north by
A. the Pacific Ocean. B. the Atlantic Ocean.
C. the Arctic Ocean. D. the Great Lakes.
答案:C
5. Who is the author of The Waste Lana?
A. George Bernard Shaw. B. W.B. Yeats.
C. Dylan Thomas. D. T.S. Eliot.
答案:D
6. Which of the following novelists wrote The Sound and the Fury?
A. William Faulkner. B. Ernest Hemingway.
C. Scott Fitzgerald. D. John Steinbeck.
答案:A
7. "The lettuce was lonely without tomatoes and cucumbers for company" is an example of
A. exaggeration. B. understatement.
C. personification. D. synecdoche.
答案:C
8. In English ifa word begins with a [l] or a [r], then the next sound must be a vowel. This is a (n)
A. assimilation rule. B. sequential rule. C.deletion rule. D. grammar rule.
答案:B
9. Which of the following is an example of clipping?
A.APEC. B.Motel. C.Xerox. D.Disco.
答案:D
0. The type of language which is selected as appropriate to a particular type of" situation is called
A. register. B. dialect. C. slang. D. variety
答案:A

来源:育龙网-在职博士本页网址:http://yy.china-b.com/zhuansizhuanba/kaoshishiti/50151.html
QQ空间 新浪微博 腾讯微博 人人网 更多