您现在的位置:首页 > 英语 > 职称英语 > 考试试题

2013年英语专业八级考试试题答案(2)

育龙网核心提示:2013年英语专业八级考试试题答案(2):1、When Zhou liang answered the doorbell recently, he was rather astonished to see what he had purchased on the Internet only two days before sitting on his doorstep。

 

1、When Zhou liang answered the doorbell recently, he was rather astonished to see what he had purchased on the Internet only two days before sitting on his doorstep. "I never expected to get my books so quickly," he told Business
答案:never前加had
2、weekly. Li Qiang, an employee of a Beijing-based electronics company shared Zhous experience. He said online shopping was very good and always offered comparatively lower prices than ordinary retailer
答案:retailer改为retail
3、stores. Along with Chinas rapidly developing IT industry, online shopping is attracting the interest of more and more people. Wang Juntao, general manager of the Electronic Business Department of Beijing-based Federal Software Co Ltd, said online shopping had tremendous market potential giving Chinas large
答案:giving改为given
4、population. In mid-March, Wangs company established an online shopping center for Internet surfers. More than 14,000 kinds of goods are available on the Federal website, including computers, software, books and daily necessity.
答案:necessity改为necessities
5、Its online service cover 13 cities in China including Beijing, Shanghai and Nanjing. "We have achieved great success in the three months since we launched the service," he said. Figures from the company show that by mid-June, the sales volume of the website reached more than 2 million Yuan (US 240,000). Daily visitors to the site surged from 10,000 in March to 30,000 in June. With the increase in the number of Chinas Internet users, that figure is likely to multiple," Wang said.
答案:multiple改为multiply
6、Industry experts say that because of the lack of appropriate payment tools, online shopping is still at a primitive stage. The Federal site is reportedly the first Chinese website that combines online shopping with online payment. Sources from the company say that customers can use credit cards from several banks including Bank of China and the Industrial and Commercial Bank of China. "The application of online payment marks up a milestone for
答案:去掉up
7、the development of the online industry," Wand said. However, problems such as a limited pot of Internet users,
答案:pot改为pool
8、comparatively high charges on Internet surfing and traditional views
答案:on改为for
9、on shopping have hindered the development of online shopping. "There is still a long way to go for us to become a competent online shopping company both in and outside China," Wang said. He said the company planned to invest 200 million Yuan (US 24 million) on its shopping website by the end of 2000.
答案:on改为in
10、"We are going to seek cooperation with domestic and oversea companies to extend the variety of our online products," he said..
答案:extend改为expand
 

来源:育龙网-在职博士本页网址:http://yy.china-b.com/zhuansizhuanba/kaoshishiti/50096.html
QQ空间 新浪微博 腾讯微博 人人网 更多