您现在的位置:首页 > 英语 > 职称英语 > 考试试题

2013年英语专业八级考试试题答案(1)

育龙网核心提示:2013年英语专业八级考试试题答案(1):1、Whenever you see the old film, even on made as early 答案:the改为an2、as ten years before, you can’t help being strucked答案:strucked改为struck。

 

1、Whenever you see the old film, even on made as early
答案:the改为an
2、as ten years before, you can’t help being strucked
答案:strucked改为struck
3、by the appearance of the woman taking part. Their hair-styles and make-up look dated; their shirts look either too long nor too short; their general appearance
答案:nor改为or
4、is, in fact, slightly ludicrous. The men taking part, on the other hand, are clearly recognizable. There is something about their appearance to suggest they belong
答案:something改为nothing
5、to an entirely different age. This illusion is created by changed fashions. Over the years, the great
答案:.changed改为changing
6、majority of men has successfully resisted all attempts
答案:has改为have
7、to make them to change their style of dress. The
答案:去掉to
8、same cannot be said for women. Each year a few so-call top designers in Paris and London lay down
答案:so-call改为so-called
9、on the law and women the whole world over run to
答案:去掉on
10、obey. The decrees of the designers are unpredictable and dictatorial. Sometimes they decide arbitrarily that skirts will be short and waists will be height; hips are in and buttons are out.

答案:height改为high 

来源:育龙网-在职博士本页网址:http://yy.china-b.com/zhuansizhuanba/kaoshishiti/50095.html
QQ空间 新浪微博 腾讯微博 人人网 更多