您现在的位置:首页 > 英语 > 职称英语 > 考试试题

2013年GRE考试试题及答案(5)

育龙网核心提示:1、INVETERATE:A.casualB.publicC.satisfactoryD.trustworthy
E.sophisticated答案:(A)积习很深的adj.A.偶然的B. 公开的C. 令人满意的
D. 值得信任的E. 世故的(精密的)。

1、INVETERATE:

A.casual
B.public
C.satisfactory
D.trustworthy
E.sophisticated
答案:(A)
积习很深的adj. 
A.偶然的
B. 公开的
C. 令人满意的
D. 值得信任的
E. 世故的(精密的)
  
2、UNDERMINE:
A.submerge
B.supersede
C.overhaul
D.undergird
E.intersperse
答案:(D)
削弱v. 
A.浸入,淹没
B. 替代
C. 大修(彻底检查)
D. 支持,加强
E. 点缀
  
 
3、If the magenta ball is under cup 4, the red ball must be under cup
A.1
B.2
C.3
D.5
E.6
答案:(C)
  
4、A ball of which of the following colors could be under cup 6 ?
A.Green
B.Magenta
C.Purple
D.Red
E.Yellow
答案:(E)
  
5、If the purple ball is under cup 4, the orange ball must be under cup
A.1
B.2
C.3
D.5
E.6
答案:(E)
  
6、Which of the following must be true?
A.The green ball is under a lower-numbered cup than the yellow ball.
B.The orange ball is under a lower-numbered cup than the green ball.
C.The purple ball is under a lower-numbered cup than the green ball.
D.The purple ball is under a lower-numbered cup than the red ball.
E.The red ball is under a lower-numbered cup than the yellow ball.
答案:(C)
  
7、If the orange ball is under cup 2, balls of which of the following colors could be under cups immediately adjacent to each other?
A.Green and magenta
B.Green and purple
C.Orange and yellow
D.Purple and red
E.Red and yellow
答案:(A)

 

8、If starting from home, the volunteer next is to make pickups for the shelter at the supermarket and the bakery (in either order), the first two intermediate points on his route, beginning with the first, must be
A.1 and 2
B.1 and 3
C.2 and 1
D.2 and 4
E.4 and 2
答案:(A)
  
9、If starting from the clothing store, the volunteer next is to pick up bread at either the supermarket or the bakery (whichever stop makes his route go through the fewest of the points) and then is to go to the shelter, the first two points he reaches after the clothing store, beginning with the first, must be
A.1 and 2
B.1 and 3
C.4 and 2
D.6 and 2     
E.6 and 4
答案:(B)
  
10、If the volunteer is to make a trip starting at the shelter, next going to the bakery for a pickup, and then ending at the distribution center, the first two intermediate points on his route, beginning with the first, can be
A.3 and 1
B.3 and 4
C.4 and 2
D.6 and 2
E.6 and 5
答案:(D)
  

来源:育龙网-在职博士本页网址:http://yy.china-b.com/GREkaoshi/kaoshishiti/49920.html
QQ空间 新浪微博 腾讯微博 人人网 更多