您现在的位置:首页 > 英语 > 职称英语 > 考试试题

2013年GRE考试试题及答案(4)

育龙网核心提示: 1、Which of the following contributes to the misunderstanding described by the author in lines 19-20 ?A.It is unclear whom the speaker of the sentence is addressing。

 1、Which of the following contributes to the misunderstanding described by the author in lines 19-20 ?

A.It is unclear whom the speaker of the sentence is addressing.

B.It is unclear to whom the word "his" refers the first time it is used.
C.It is unclear to whom the word "his" refers the second time it is used.
D.The meaning of "took" is ambiguous.
E.It is unclear to whom "He" refers.
答案:(B)
  
2、FALLACY:
A.personal philosophy
B.imaginative idea
C.unconfirmed theory
D.tentative opinion
E.valid argument
答案:(E)
谬误n. 
A.个人哲学
B. 富有想象的观点
C. 未被证实的观点
D. 尝试性的观点
E. 有效的论证
  
3、DIVULGE:
A.keep secret
B.evaluate by oneself
C.refine
D.restore
E.copy
答案:(A)
泄露v. 
A.保守秘密
B. 自己评价
C. 提炼(使文雅)
D. 恢复
E. 拷贝,复制
  
4、BOYCOTT:
A.extort
B.underwrite
C.underbid
D.stipulate
E.patronize
答案:(E)
抵制v. 
A.勒索
B. 承保,包销
C. 出价低于别人
E. 惠顾(赞助)
  
5、ADULTERATION:
A.consternation
B.purification
C.normalization
D.approximation
E.rejuvenation
答案:(B)
掺假n. 
A.惊骇
B. 纯化
C. 标准化
D. 大约,近似
E. 返老还童
6、DEPOSITION:
A.process of congealing
  
B.process of distilling
C.process of eroding
D.process of evolving
E.process of condensing
答案:(C)
沉积(发誓作证,罢黜)n. 
A.凝结的过程
B. 蒸馏的过程
C. 侵蚀的过程
D. 进化的过程
E. 浓缩的过程
  
7、ENERVATE:
A.recuperate
B.resurrect
C.renovate
D.gather
E.strengthen
答案:(E)
削弱v. 
A.病中恢复
B. 复活(复兴)
C. 翻新
D. 收集
E. 加强
  
8、LOQUACIOUS:
A.tranquil.
B.skeptical
C.morose
D.taciturn
E.witty
答案:(D)
唠叨的adj. 
A.平静的
B. 怀疑的
C. 忧虑的
D. 沉默寡言的
E. 机智的(诙谐的)
  
9、REPINE:
A.intensify
B.excuse
C.express joy
D.feel sure
E.rush forward
答案:(C)
抱怨v. 
A.激化
B. 辩解,借口
C. 表达高兴
D. 感觉确定
E. 向前冲
  
10、VENERATION:
A.derision
B.blame
C.avoidance
D.ostracism
E.defiance
答案:(A)
尊敬n. 
A.嘲笑
B. 谴责
C. 避免
D. 放逐
E. 违抗,藐视
  
  

 

来源:育龙网-在职博士本页网址:http://yy.china-b.com/GREkaoshi/kaoshishiti/49919.html
QQ空间 新浪微博 腾讯微博 人人网 更多